tisdag 26 augusti 2008

Queff & Kiddo Feat. Wyatt Yurp - Kursmaterial

Kiddo i thriller outfit tillsammans med Wyatt utanför SP. (Queff är nånstans i närheten)


Varje gång det samlas mer än en rappare i mitt klaustrofobiska lilla rum (vilket är ganska ofta förvånande nog) blir det alltid en session inspelad. Detta beror nog enbart på att det verkligen inte finns någonting annat att göra i rummet i sig. Alternativen består av att antingen spela tevespel eller alternativt kolla på tv. 
Detta händer. Mer än ganska ofta det med faktiskt men sekunden det blir långtråkigt är det svårt att stå emot möjligheten att få göra musik. Så här är vi nu återigen med en låt i väntan på EP:n! 

Med oss på låten har vi lyckats haffa västerorts bästa rappare (...sen Ken drog) om man nu får citera han själv. Som går under namnet Wyatt Yurp. Några har säkerligen hört han förut om inte annat så kanske ni sett han dominera en cypher utanför Spiderdogs på inte mindre än två språk. Yes! För han är lika bra på att kicka bars på engelska som han är på svenska! Som sig bör har han ganska nyligen släppt en engelspråkig EP som ni verkligen borde kolla in och den finns att tanka här!

Hoppas detta ger er något att fylla ipoden ("hur stänger man av den där ipod?" - denniz prime) med tillsvidare, om inte annat har ni något ni kan och njuta av för stunden. 

4 Comments:

Johannes Aggro Torstensson said...

Perfekt till skolstarten!"Rökt som Bacon/Terminator"? Hahaha

Queff, jag kan fortfarande inte kommentera på din egna blogg...

Queff said...

haha ja just det du pluggar och har dig!
kommer fler i samma anda, dvs hjärndöda grejer haha.. och snart kommer EPn!

nä det är skitkrångligt och går typ inte om man inte rockar Safari.. kommentera här istället :)

Anonym said...

jag visste att du var så nöjd med dagenz outfit att den ändå skulle åka upp på internet på något sätt!

Anonym said...

Denna låt är ju sjukt bra! Man tror ju knappt att de e en session :/